© Kuva: Getty Images

117 miljoonan euron tarjous viritteillä – Ranskan tähtipelaajan tilanne etenemässä EM-kisojen jälkeen

Tällä hetkellä seurajoukkuetasolla Juventusta edustava Paul Pogba on noussut kovaksi puheenaiheeksi kesän pelaajamarkkinoilla Euroopassa.

Sekä Manchester United että Real Madrid on yhdistetty Pogban tulevaksi kohteeksi, mutta ainakaan vielä liikehdintää ei ole tapahtunut.

Sky Sportsin mukaan United olisi valmis tekemään maailmanennätystarjouksen Pogbasta, eli se olisi lyömässä peräti 100 miljoonan punnan tarjousta ranskalaistähdestä. Euroissa tämä on 117 miljoonaa.

Aiempi siirtoennätys on Real Madridin ja Tottenhamin välillä, kun Real maksoi Gareth Balesta 85,3 miljoonaa puntaa kesällä 2013.

Pogban tilanteeseen on tulossa lisätietoja kesän EM-kisojen jälkeen, sillä Guardianin mukaan Pogban agentti Mino Raiola on menossa tapaamaan Juventuksen johtoa. Silloin hän yrittää käydä neuvotteluja Pogban tulevaisuudesta.

Juventus ei ole ollut kovin halukas myymään Pogbaa, joka on noussut sen kirkkaaksi tähdeksi viime vuosien aikana. Raporttien mukaan Ranskan keskikentällä kesän EM-kisoissa viilettävä Pogba olisi kiinnostunut menemään Madridiin Zinedine Zidanen alaisuuteen, mutta Real taas ei ole välttämättä halukas pulittamaan hurjaa siirtosummaa Pogbasta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!