© Kuva: Getty Images

Antonio Conte: ”Diego Costan on jäätävä ja ymmärrettävä Chelsean suuruus”

Viime aikoina on spekuloitu paljon Chelsean Diego Costan siirtymisellä Atletico Madridiin. Nyt joukkueen uusi manageri Antonio Coneto on konahtanut asiasta tiukkaan sävyyn.

– Me olemme Chelsea, yksi maailman suurimmista seuroista. Costan on ymmärrettävä, että juuri siitä syystä hänen kannattaa pysyä meillä, parhaassa mahdollisessa seurassa, Conte sanoi Chelsean lehdistötilaisuudessa.

Monien mielestä Michy Batshuayin hankinta Marseillesta asettaa Costan aseman vaakalaudalle.

– Diego on fantastinen pelaaja, jolla on täysin fundamentaalinen vaikutus joukkueen pelaamiseen. Ei minua haittaa, jos kuulen, että muut ovat hänestä kiinnostuneita, koska hän tekee tällä hetkellä paljon töitä ja haluaa uskoakseni pysyä meillä, Conte sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!