© Kuva: Getty Images

Arsene Wenger: ”Nykyiset siirtosummat ovat pelottavia”

Arsenalin Arsene Wenger tunnetaan tarkan markan mieheksi. Hän kauhistelee megalomaanisiksi riistäytyneitä siirtosummia.

Wenger on tehnyt tänä kesänä tarjoukset Leicesterin Jaime Vardysta, Napolin Gonzalo Higuainista sekä Lyonin Alexandre Lacazzettesta. Ne kaikki hylättiin liian pieninä, vaikka tarjous Higuainista oli liki 70 miljoonaa euroa. Lopulta tämä meni Juventukseen 90 miljoonalla.

– Hinnat ovat karanneet käsistä, en pidä lainkaan tällaisesta kehityksestä, Ne ovat jo jopa pelottavia, Wenger myöntää.

Samalla häntä on kritisoitu saituudesta ja Wengeriltä onkin kysytty, onko liigan Top4-sijoitus ja paikka Mestarien liigaan hänelle nykyisin riittävä tavoite.

– Ei se koskaan ole riittävä tietenkään. Nykyisin mikään ei tunnu riittään. Pääasia on, että saa parhaan irti joukkueestaan, mutta ei kai kukaan tiedä, mikä se absoluuttinen ”paras” kullakin joukkueella on,
Wenger sanoo Evening Standardille.

– Tiedän kyllä, mitä pitää tehdä, olimmehan viime vuonna liigakakkosia. Aika moni kova joukkue jäi taaksemme. Haaste on pahuksen kova nykyisin, sillä jokaisella Valioliigan joukkueella on valtava kunnianhimo.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!