© Kuva: Getty Images

Arsene Wenger vakuuttelee: ”Tulemme käyttämään ison summan rahaa”

Arsenalin manageri Arsene Wenger ei varmasti montaa päivää näe, milloin hän ei olisi kritiikin kohteena.

Wengeriltä on odotettu kesän aikana isoja siirtoja, jotta Arsenal pystyisi taistelemaan Valioliigan voitosta ensi kaudella.

Alkukesästä se hankkikin 45 miljoonalla eurolla keskikenttäpelaajan Granit Xhakan Borussia Mönchengladbachista.

Sen jälkeen hankinnat ovat olleet vaisumpia.

Huhut ovat kuitenkin olleet kovia, kun Arsenalin on odotettu hankkivan muun muassa uuden kärkihyökkääjän itselleen.

– Olemme olleet erittäin aktiivisia ja jos löydämme oikeita ehdokkaita, tulemme käyttämään ison summan rahaa, Wenger sanoi Sky Sportin mukaan.

– Olemme käyttäneet jo ison summan rahaan ja tähän mennessä kukaan tässä maassa ei ole tehnyt yhtä isoa siirtoa kuin me, Wenger viittasi Xhakan hankintaan.

Oikeassa Wenger on, sillä Xhakan siirto on tähän mennessä isoin mitä Valioliigassa ollaan kesällä nähty. Ylipäätänsä Euroopassa ainoastaan Hulkista on maksettu enemmän kuin sveitsiläisestä keskikenttäpelaajasta.

Odotettavissa on kuitenkin vielä isoja liikkeitä.

– Uskon vahvasti, että olemme aktiivisia, erittäin aktiivisia joka päivä, eikä tämä ole ohi. Nyt menemme vasta heinäkuussa ja siirtoikkuna umpeutuu elokuun 31. päivä. Monesti asioita tapahtuu vasta viimeisellä viikolla, joten siihen on vielä pitkä matka. Mutta tulemme olemaan aktiivisia ja teemme töitä asioiden eteen.

Ainakin yhden kisan Arsenal on häviämässä, sillä sen väitettiin useiden raporttien mukaan janoavan itselleen uudeksi kärkihyökkääjäksi Gonzalo Higuainia. Higuain on kuitenkin siirtymässä Juventuksen riveihin Napolista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!