Chelsean Eden Hazard surkean kauden jälkeen: ”Nyt on ihan pakko voittaa Valioliiga”

Belgian maajoukkuetähden Eden Hazardin viime kausi oli murheellinen. Hän onnistui tekemään ensimmäisen liigamaalinsa Chelsealle vasta huhtikuussa, vaikka oli edellisellä kaudella valittu Vuoden Pelaajaksi liigassa.

Heikko kausi käynnisti heti spekulaatiot Hazardin myymisestä, mutta hän on mukana uuden managerin Antonio Conten suunnitelmissa, eikä pelaajalla itselläänkään ole lähtöhaluja.

– Haluan olla paras, kuten olin toissa kaudella. Kauteni oli surkea. Juuri siksi en halunnut lähteä Chelseassa, en vain voinut jättää tätä tähän, Hazard sanoo Eurosportilla.

– Kun pelasin vielä Lillessä, tein viimeisessä ottelussani hattutempun. Sellainen on oikein hyvä tapa lähteä. Ja jos minun on täältä joskus lähdettävä, toivon että se tapahtuu samanlaisissa merkeissä ja mestarina.

Chelsea jäi ulos eurokentiltä tulevalla kaudella.

– Meidän on näytettävä kaikille, että olemme Chelsea. Meillä on hienoja pelaajia, seura on suuri, mutta nyt meillä on huono kausi alla. Tavoitteemme on voittaa Valioliiga. Meidän on itse asiassa ihan pakko tehdä se, Hazard sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!