© Kuva: Getty Images

Diego Maradonan tuomio: Gareth Bale on ollut Cristiano Ronaldoa vakuuttavampi

Futislegenda Diego Maradonan mukaan Gareth Bale on ollut antanut joukkueelleen suuremman panoksen kuin Cristiano Ronaldo.

Keskiviikkoiltana on luvassa mehevä herkkupala, kun Portugali ja Wales kohtaavat EM-kisojen välierissä. Se on samalla myös Real Madridin tähtipelaajien välinen koitos.

Realissa seurakavereina pelaavat Ronaldo ja Bale ovat nyt vastakkain. Joukkueidensa suurimpien tähtien edesottamuksia seurataan tarkalla silmällä.

– Tämä on joukkuepeli, jossa Ronaldon ja Balen kaltaiset yksilöt nousevat jalustalle. Pallokontrolli, nopeus ja laukaukset tekevät heistä erityisiä, Maradona kirjoittaa.

Maradonan mukaan Balella on ollut suurempi vaikutus Walesin pelaamiseen kuin Ronaldolla Portugalin puolella.

– Heidän vaikutuksensa on aina elintärkeää, koska he voivat luoda ratkaisevia hetkiä. Tähän mennessä Balella on ollut suurempi panos Walesin menestyksessä kuin Ronaldolla Portugalin, argentiinalainen arvioi.

Wales voitti alkusarjassa kaksi peliä ja hävisi yhden. Neljännesvälierissä se kaatoi varsinaisella peliajalla Pohjois-Irlannin ja puolivälierissä Belgian. Portugali ei ole voittanut yhtään peliä 90 minuutin aikana. Se pelasi alkulohkossa kolme tasapeliä ja kaatoi ratkaisupeleissä Kroatian ja Puolan rankkareilla.

EM-kisojen kaikki tulokset ja otteluohjelman näet erikoissivultamme täältä.