Diego Simeone hakee huippuhyökkääjää Atleticoon – tuleeko Aubameyang?

Atletico Madridin kärkipelaaja Antoine Griezmann loisti Ranskan EM-lopputurnauksessa, mutta silti valmentaja Diego Simeone hakee koko ajan hänen rinnalleen toista huippuhyökkääjää.

Atletico on hankkinut jo argentiinalaisen keskikenttäpelaajan Nicolás Gaitánin Benficasta, kroatialaispakki Sime Vrsaljkon Sassuolosta, argentiinalaisvahti Áxel Wernerin Atletico de Rafaelasta sekä uruguaylaisen ihmelapseksikin tituleeratun Nicolás Schiappacassen River Platesta.

Silti seuran johtokunta on luvannut vielä rahaa hyökkääjään helpottaakseen Griezmannin taakkaa joukkueen kärjessä. Viime kaudella hän teki 22 liigamaalia, Fernando Torres 11.

Simeonen hankintalistalla on monta nimeä, mutta samoja pelaajia tavoittelee moni muukin seura: Chelsean Diego Costa, Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyang, Sevillan Kevin Gameiro, Napolin Gonzalo Higuaín, Lyonin Alexandre Lacazette, PSG:n Edinson Cavani ja AC Milanin Carlos Bacca.