© Kuva: Getty Images

Erittäin lupaava toppari valitsi ManUn Cityn sijaan – ”Tykkään Mourinhosta, yksinkertaista”

Kesän alussa 22-vuotias erittäin lupaava toppari Eric Bailly päätyi Villarrealista Manchester Unitedin paitaan peräti 38 miljoonan euron siirtosummalla.

Unitedin tuore manageri Jose Mourinho on puhunut moneen otteeseen Baillystä ja pitää tätä todella kehityskelpoisena tapauksena.

Mutta innostus ei ole vain Mourinholta Baillyä kohtaan.

– Tein sopimuksen Unitediin, koska pidän Mourinhosta. Yksinkertaista, Bailly sanoi the Sunday Timesille.

Baillyn perässä oli myös Manchester City, joka ei kuitenkaan osoittanut Baillyn mukaan yhtä suurta vaivaa häntä kohtaan.

– Halusin pelata jonkun sellaisen managerin alaisuudessa, joka tekee töitä rajusti. En puhunut Pep Guardiolan kanssa, mutta heidän kakkosmanageri soitti. Mourinho taas soitti itse minulle.

– Hän sanoi, että tule pelaamaan tänne. Valitsin osaltaan Mourinhon siksi, että hän oli tehnyt yhteistyötä Didier Drogban kanssa. Olen pelannut maajoukkueessa Didierin kanssa, hän on ystäväni ja hän sanoi minulle, että ”Jose teki sitä, Jose teki tätä”.

– Toki Yaya (Toure) ositti minulle myös ja sanoi, että tule Cityyn. Mutta sen jälkeen kun Jose soitti ja Didier antoi minulle vahvan ohjeen, tiesin heti, että minne haluan mennä, Bailly kertasi vaiheita.

Baillyn uskotaan ottavan haltuun ison roolin Unitedin takalinjoilla lähivuosina.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!