Ex-Juventus-tähti: ”Täytyy myöntää, että ikävöin hieman niitä aikoja”

Juventus on tehnyt kesän aikana kovia hankintoja ja pystynyt pitämään avainpelaajiaan seurassa, vaikka Paul Pogban tie on viemässäkin kovaa vauhtia Manchester Unitediin. Juventus hankki muun muassa Serie A:n ennätyssummalla Gonzalo Higuainin Napolista.

Juventuksessa neljä kautta (2011-2015) viettänyt Arturo Vidal ylisti vanhaa seuraansa. Vidal uskoo, että ”Vanha rouva” on yksi pahimmista vastustajista chileläisen nykyiselle seuralle Bayern Münchenille Mestarien liigassa.

– Heistä on tullut todella kilpailullinen seura usean hankinnan myötä. He ovat nyt huippuseurojen tasolla, siitä ei ole epäilystäkään, Vidal kertoi La Gazzetta dello Sportille.

– He voivat taistella Mestarien liigan voitosta, mutta minun Bayern on maailman paras seura, jopa Juventusta parempi, kun pelasin siellä, Vidal jatkoi.

Vidalilla jäi upeat muistot Juventus-ajoiltaan. Vidal voitti Juventuksen paidassa neljä kertaa Italian mestaruuden.

– Täytyy myöntää, että ikävöin hieman niitä aikoja. Vietin neljä upeaa vuotta siellä ja minulla on yhä useita ystäviä siellä, mutta vaimoni on tyytyväinen täällä Münchenissa, jossa olemme aloittaneet uuden elämän,  Vidal sanoi.

Bayern München lähtee kauteen uuden päävalmentajansa Carlo Ancelottin johdolla. Tavoitteena on palata Euroopan huipulle.

– Hän on hyvä valmentaja. Olen tyytyväinen, että hän on meillä. Tänä vuonna haluamme voittaa kaikki mahdolliset mestaruudet. Ancelottin johdolla voimme nousta taas Euroopan parhaaksi, Vidal hehkutti.

Lähde: Gazzetta World