© Kuva: Ilari Isotalo

FC Barcelonalla selkeä haku päällä – melkoinen haaste kuitenkin vaikeuttaa etsintää

FC Barcelonan manageri Luis Enrique on myöntänyt suoraan katalonialaisjätin etsivän itselleen vahvistusta hyökkäysosastolle.

– Se on totta, että etsimme hyökkääjää, Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa torstaina Mundo Deportivon mukaan.

Melkoinen haaste kuitenkin luo vaikeuksia etsinnälle. Barcelonan tuhoisalta kolmikolta (Neymar – Luis Suarez – Lionel Messi) peliajan nappaaminen ei ole mikään aivan helppo tehtävä.

Barcan on kuitenkin uskottu haluavan luoda vaihtoehtoja hyökkäykseen jo siltäkin kannalta, että se saa paremmin huiliaikaa tähtikolmikolle.

– Siellä on varmasti pelaajia, jotka miettivät, että on vaikea saada minuutteja täällä, mutta olemme varmoja, että on olemassa kärkihyökkääjä, joka tulee tänne uskoen siihen, että hän pystyy auttamaan meitä. Ja siellä on niitä, Enrique viittasi markkinoihin.

Enriquella onkin hyvin tarkka näkemys siitä, mitä hän haluaa saada uudelta hankinnalta.

– Etsimme selkeää kärkihyökkääjää, joka pystyy luomaan paikkoja, joka on enemmän rangaistusalueella ja joka on nopea, Enrique luetteli.

Vaihtoehtoihin on lukeutunut Kevin Gameiro ja Luciano Vietto. Samalla Barcelonan on uskottu etsivän vielä uutta laitapakkia oikealle puolelle, mistä Dani Alves siirtyi Juventukseen.