© Kuva: Getty Images

Hallitsevalle Valioliiga-mestarille lisää rajuja menetyksiä? – Parhaaksi äänestetty hamuaa muualle

Valioliigassa sensaatiomaisesti mestariksi yltänyt Leicester City saattaa kokea lisää kovia menetyksiä.

Se on menettämässä jo keskikenttäpelaajaa N’Golo Kantea Chelseaan, minne Kante on siirtymässä noin 30 miljoonan punnan siirtosummalla.

Nyt lähtökuopissa on the Guardianin mukaan Riyad Mahrez.

Mahrez on käynyt jatkosopimusneuvotteluja ja vielä tarkemmin neuvotteluja siitä, että hänen palkka-ansioita nostettaisiin aiempaan verrattuna.

Leicester on tarjonnut 80 000 punnan viikkotuloja, mutta Mahrez on agenttinsa kautta Guardianin mukaan ilmoittanut hylkäävänsä tarjouksen.

– On aivan selvää, että kun pelaa tuollaisen kauden, minkä Riyad pelasi, kiinnostusta tulee varmasti. Hän on erittäin tyytyväinen Leicesterissä, missä kausi oli fantastinen. He tulevat pelaamaan Mestarien liigassa ensi kaudella, joten hän olisi varmasti ilolla jäämässä, Mahrezin agentti Kamel Bengougam sanoi keväällä.

– Mutta hänen iällään on se, että mikäli mahdollisuus tulee pelata jossain isossa seurassa, meidän pitää miettiä sitä. Sanoisin, että on 50/50 mahdollisuus sille, että hän jää tai että hän lähtee.

Mahrezia on yhdistetty niin useampaan eri Valioliiga-seuraan kuin myös jopa FC Barcelonaan. Vielä kuitenkaan liikehdintää ei ole tapahtunut.

Viime kaudella Mahrez iski 17 maalia ja oli rakentamassa 10 osumaa Valioliigassa. Pelaajat äänestivät hänet kauden pelaajaksi Valioliigassa kauden päättymisen jälkeen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!