Ilveksen Mikael Soisalo palasi QPR:n leiriltä: ”Minua arvostettiin”

Ilveksen nuori Mikael Soisalo vietti viisi päivää Englannissa Championshipissä pelaavan lontoolaisjoukkueen Queens Park Rangersin leirillä. Soisalo oli tyytyväinen retken antiin.

– Hyvin meni! Pelasin kaksi ottelua Queens Park Rangersin 18-vuotiaiden joukkueessa. Ensimmäinen peli voitettiin ja toisessa pelissä tuli tappio Tottenhamin 18-vuotiaille. Tuli kyllä heti huomattua, että nyt kun olen pelannut paljon miesten pelejä hyvällä tasolla, niin noissa peleissä pärjää erinomaisesti, Soisalo kertoi Ilveksen nettisivuilla.

– Treenasin QPR:n 21-vuotiaiden joukkueessa ja taso ei ole missään nimessä liian kova. Tähtäimeni on tiukasti ulkomaan liigoissa. Olen juoksuvoimainen pelaaja, joka tekee töitä ylös- ja alaspäin, ja sitä ominaisuutta siellä kyllä arvostettiin. Hyvät fiilikset jäi tuolta viiden päivän testileiriltä, kommentoi Soisalo.