© Kuva: Getty Images

Jose Mourinholta tyly viesti neljälle ManU-pelaajalle – ei asiaa avaukseen

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on Daily Mailin mukaan kertonut Marcos Rojolle, Matteo Darmianille, Juan Matalle ja Memphis Depaylle, että he eivät tule olemaan avauskokoonpanon vakimiehiä ensi kaudella.

Jokaisen neljän pelaajan siirtymisestä pois Old Traffordilta on jo spekuloitu mediassa.

Mourinho myi itse Matan Chelseasta ManU:un 2014, eikä tämä tunnu yhäkään saavan portugalilaiselta luottoa. Viime kesänä Unitediin hankitut italialainen Darmian ja hollantilainen Depay ovat olleet isoja pettymyksiä, eikä argentiinalaispuolustaja Rojokaan ole vakuuttanut.

Manchester United hävisi Kiinan kiertueellaan Borussia Dortmundille karmaisevasti 1-4. Joukkueen ainoan maalin teki uusi hankinta Henrikh Mkhitaryan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!