© Kuva: Getty Images

José Mourinhon luuta lakaisee – Bastian Schweinsteigerin lähtölaskenta alkanut?

Saksalaisen keskikenttäpelaajan Bastian Schweinsteigerin tähti näyttää olevan pahassa laskussa.

Vähälle vastuulle kesän EM-lopputurnauksessa jäänyt 31-vuotias ”Schweini” ilmoitti aiemmin jättävänsä maajoukkuetehtävät ja nyt on tulossa puolestaan lähtöpassit Manchester Unitedista.

BBC Sportin mukaan Schweinsteiger harjoitteli yksikseen Unitedin koko ryhmän ollessa ensi kertaa kokonaisuudessaan yhteisharjoituksissa. Kaikki viittaa siihen, että loukkaantumisten vaivaama saksalainen ei kuulu uuden managerin José Mourinhon suunnitelmiin millään lailla.

United kohtaa lauantaina harjoitusottelussa Galatasarayn, eikä Schweinsteiger ole mukana 23 pelaajan ryhmässä. Listalta puuttuvat myös Adnan Januzaj, Will Keane, James Wilson, Andreas Pereira, Cameron Borthwick-Jackson, Tim Fosu-Mensah, Tyler Blackett ja Paddy McNair, jotka saattavat kaikki kokea Schweinsteigerin tavoin olevansa uuden työnantajan haun edessä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!