Jürgen Klopp ei ymmärrä ylihintaisia pelaajakauppoja: ”Kaikki voi kadota kuin tuhka tuuleen”

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ihmettelee kilpailevien seurojen tekemiä huikean suuria tarjouksia huippupelaajista. Klopp haluaa toimia toisin.

Siinä missä esimerkiksi Jose Mourinho on heittämässä 120 miljoonaa euroa Paul Pogbaan, on Klopp maksanut Sadio Manesta 44 miljoonaa ja Georginio Wijnaldumista 30 miljoonaa euroa.

– Jos ostat pelaajan 120 miljoonalla ja hän loukkaantuu, silloin kaikki palaa tuhkana tuuleen. Mutta tämä on tätä päivää. Monet ostavat superkalliita pelaajia, mutta joukkue on lopulta se, mikä ratkaisee, Klopp sanoo ESPN:llä.

– Muut seurat saavat puolestani tuhlata rahaa ihan niin paljon kuin huvittaa ja keräillä huippupelaajia, mutta minä ajattelen asioista toisin. Tekisin toisin, vaikka minulla olisi käytössä rajattomasti rahaa.

– Kun käytän rahaa, teen sen vain ja ainoastaan parantaakseni joukkuetta.

– On helppoa nähdä edellisen kauden parhaat pelaajat, mutta paljon mielenkiintoisempaa yrittää löytää ne, jotka ovat parhaita seuraavalla kaudella. Juuri siihen ainakin me pyrimme, on valtavan hieno tunne, kun löytää sellaisia pelaajia, Klopp saarnasi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

Comments are closed.