© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp hankinnoista: ”Olen aika varma että jotain tulee vielä tapahtumaan”

Valioliiga-seuraan Liverpooliin on yhdistetty kesän aikana useita eri pelaajia, muun muassa Mario Götzeä, joka on kuitenkin menossa Poolin sijaan Dortmundiin.

Tähän mennessä Liverpool on värvännyt itselleen kolme uutta pelaajaa. 34 miljoonan punnan (40,97 miljoonan euron) siirtosummalla Southamptonista Sadio Mane, 4,7 miljoonan punnan (5,66 miljoonan euron) siirtosummalla Mainzista Loris Kariusin ja Schalkesta Joel Matipin.

Tähän liikkeet eivät ole kuitenkaan jäämässä.

– Meillä on muutamia pelaajia, jotka ehkä haluavat lähteä muualle ja olen aika varma, että jotain tulee vielä tapahtumaan, manageri Jürgen Klopp sanoi siirtomarkkinoista Liverpoolin osalta Sky Sportsin mukaan.

– Ehkä yksi tai kaksi pelaajaa tulee meille muista seuroista. On kuitenkin vielä pitkä aika ennen elokuun loppua ja meillä on vielä töitä tehtävänä, Klopp jatkoi.

Erityisesti seuran riveistä muualle on huhuttu kärkihyökkääjää Christian Bentekeä.

Todennäköisten tulijoiden vaihtoehdoissa ovat pyörineet eri lähteiden mukaan Borussia Monchengladbachin Mahmoud Dahoud, PSG:tä edustava Lucas Moura ja Udinesen Piotr Zielinski. Myös FC Barcelonan topparia Jeremy Mathieu’ta ollaan yhdistetty Liverpoolin riveihin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!