© Kuva: Getty Images

ManUn tuore manageri Jose Mourinho kiehuu – olosuhteet Kiinassa eivät miellytä lainkaan

Manchester Unitedin tuore manageri Jose Mourinho piti varsin kiukkuisen lehdistötilaisuuden Kiinassa sunnuntaina. Aiheena piti olla tiukasti tuleva harjoitusottelu Manchester Cityä vastaan, mutta.

Keskiössä olivat suuret ongelmat olosuhteiden osalta, joiden keskelle United on joutunut.

Isoja ongelmia tuli vastaan, kun United oli siirtymässä Shanghaista Bekingiin.

– Meidän piti lentää kahdella eri lentokoneella. Toinen osa meistä oli toisessa ja toinen osa toisessa. Me ensimmäisessä koneessa olleet olimme onnekaita, kun laskeuduimme turvallisesti ja pääsimme hotellille syömään. Toinen ryhmä ei ollut yhtä onnekas. Heidän koneensa ei ollut hyvä ja heidän piti tehdä täysin suunnitelmien vastainen laskeutuminen tuntien ajaksi muualle. Ja he saapuivat hotellille syömään vasta yhden aikaan yöllä, Mourinho sanoi Sky Sportsin mukaan.

Sääolosuhteet Kiinassa ovat olleet epävakaat ja se on näkynyt Mourinhon mukaan muun muassa kentän kunnossa.

– Pelaajien terveys on paljon tärkeämpää kuin tulokset harjoituskaudella. Minun ainoa tehtävä on saada pelaajat terveenä kotiin ilman loukkaantumisia. Nämä olosuhteet eivät ole hyvän jalkapallopelin pelaamista varten, Mourinho puhisi.

– Jos tämä oli ystävyysottelu, niin nyt siitä tulee vielä tuplasti enemmän sitä. Ei loukkaantumisia, pelataan rauhassa, pelataan turvallisesti, mennään kotiin ja aloitetaan valmistautuminen ensi viikkoa varten. Toivon vain, että meidän ja Cityn pelaajat voivat mennä kotiin ilman loukkaantumisia.

Mourinholta myös kysyttiin siitä, miksi United sitten on pelireissulla Kiinassa.

– Se on hyvä juttu fanien ja kaupallisen puolen kannalta.

– Maanantai on viimeinen päivä ja sitten tämä on ohi.

Cityn ja Unitedin peli on ohjelmassa maanantaina Suomen aikaan kello 14:30.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

Comments are closed.