© Kuva: Getty Images

Mario Balotellin alamäki jatkuu – joutuu kitumaan Liverpoolin reserveissä

Kiistanalainen italohyökkääjä Mario Balotelli on palannut Liverpooliin, mutta ykkösjoukkueeseen ei ole asiaa; Jürgen Klopp on passittanut Balotellin reservijoukkueeseen harjoittelemaan.

– Teen kovasti töitä reservijoukkueen kanssa. Huippuluokan treenit tänään huippupelaajien kanssa #respect, Balotelli twiittasi.

25-vuotias Balotelli tuli Liverpooliin 20 miljoonalla eurolla 2014. 20 ottelussa hän onnistui tekemään vain yhden maalin, minkä jälkeen hänet passitettiin lainalle AC Milaniin. Sielläkään peliaikaa ei juuri siunaantunut, mutta miehen agentti Mino Raiola uskoo vielä suojattiinsa.

– Elämässä ei ole koskaan liian myöhäistä. Jos luulette että olen epätoivoinen hänen kanssaan, olette väärässä. Hänen elämänsä on mennyt paljon parempaan suuntaan ja nyt hän tarvitsee vain kunnon tilaisuuden, Raiola sanoi Corriere dello Sportille.

Liverpool odottelee tarjouksia miehestä, sillä Kloppin suunnitelmiin Balotelli ei kuulu.

– Toki hän tarvitsee myös hiukan onnea, mitä ei ole kahteen vuoteen ollut. Mutta vakuutan teille, että hän on hieno persoona ja kaveri, jolla on suuri sydän, Raiola maalaili.

– Mihinkö hän on menossa seuraavaksi? Siitä en kerro yhtään mitään.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!