© Kuva: Getty Images

Saksalle shokkiuutinen: Paras maalintekijä loukkaantuneena ulos EM-kisoista!

Eilen lauantaina jännitysnäytelmässä Italian kaatanut Saksa sai sunnuntaina Bild-lehden tietojen mukaan shokkiuutisen: hyökkääjä Mario Gomezin kisat ovat loukkaantumisen takia ohi!

Gomez tuli ottelussa Italiaa vastaan vaihtoon 72. peliminuutilla reittään pidellen. Tänään lähemmissä tutkimuksissa selvisi, että reiden lihasvamma pitää kärkimiehen sivussa koko lopputurnauksen ajan.

Gomez ei päässyt avaukseen Saksan kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta on silti kahdella maalillaan joukkueensa toistaiseksi paras maalintekijä. Tänään aiemmin selvisi, että myös keskikenttämies Sami Khedira ei kykene enää turnauksessa tositoimiin.

Saksan välierävastustaja selviää sunnuntai-iltana ottelussa Ranska-Islanti. Tuosta ottelusta on Saksalta sivussa myös toppari Mats Hummels, joka Italiaa vastaan sai turnauksen toisen keltaisen korttinsa.

EM-kisojen kaikki tulokset ja otteluohjelman näet erikoissivultamme täältä.