© Kuva: Juha Tamminen

Simo Valakaria harmitti BATE-tappio: ”Iso pettymys”

SJK hävisi valkovenäläiselle BATE Borisoville yhteismaalein 2-4 Mestarien liigan karsinnassa, ja näin hallitsevan mestarin eurotaival päättyi heti kättelyssä.

Valmentaja Simo Valakari oli pettynyt tulokseen, vaikka tiesikin, kuinka kovasta vastustajasta oli kyse. Avausosan SJK hävisi 0-2, kotonaan tiistaina se pystyi 2-2-tasapeliin.

– Päällimmäisenä tunteena on iso pettymys. Tämä oli seikkailu, joka päättyi liian lyhyeen. Isoin asia, mikä tästä täytyy ottaa, on se, että jokainen peli ja jokainen harjoitus merkitsee. Haluamme pelata näitä pelejä joka vuosi. Olimme parempia kuin viime vuonna ja haluamme olla taas ensi vuonna parempia, Valakari kommentoi SJK:n nettisivuilla.

– Katson tätä otteluparina. Nähtiin, kuinka paljon vierasmaali merkitsee. Sitä lähdimme hakemaan ensimmäisestä ottelusta, mutta ei pystytty tekemään. Tänään vastustaja teki ensimmäisen maalin ja tuli aikamoinen vuori kiivettäväksi. Päästettiin vielä toinenkin maali, mutta olen ylpeä meidän pelaajista. Pelin aikana tapahtui kasvuprosessi ja ruvettiin pelaamaan.

– Kun teemme oikeita asioita, olemme hyvä joukkue. Tiesin, että BATE on laadukas joukkue, mutta uskoin, että pääsemme jatkoon, Valakari sanaili.