© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaispelaajalle kauden avausmaali Allsvenskanissa

Suomen maajoukkueessakin useasti esiintynyt Daniel Sjölund, 33, avasi kauden maalitilinsä Allsvenskanissa, kun hänen edustama IFK Norrköping voitti kotonaan Geflen 2-1.

33-vuotias Sjölund vei Norrköpingin 1-0-johtoon ensimmäisen puoliajan 29. minuutilla. Christoffer Nyman tarjoili maukkaan syötön Sjölundille, joka pääsi 16 rajan tuntumasta ampumaan vastapalloon, eikä erehtynyt.

Loppulukemat 2-0:aan viimeisteli Andreas Blomqvist. IFK Norrköping on Allsvenskanissa toisena pisteen perässä sarjaa johtavaa Malmöta.

Sjölund on siitä mielenkiintoinen pelaaja, ettei hän ole koskaan pelannut kotoisessa Veikkausliigassa. Tällä kaudella on kuitenkin liikkunut huhuja siitä, että Sjölund olisi jossain vaiheessa halukas palaamaan IFK Mariehamniin, josta hän lähti vuonna 1999. Silloin IFK Mariehamn pelasi vielä Kakkosta.