© Kuva: Getty Images

Tässäkö Juventuksen korvaaja Paul Pogballe?

Juventus on lähellä päästä yhteisymmärrykseen Manchester Unitedin kanssa Paul Pogban myynnistä. Tällä hetkellä viimeisten tietojen mukaan ManU on tarjonnut Pogbasta 110 miljoonaa euroa.

Daily Mail -lehden mukaan Juventus on kiinnostunut hankkimaan Pogban korvaajaksi keskikenttäpelaaja Nemanja Maticin Chelseasta. Matic on jäänyt Chelseassa avauskokoonpanon ulkopuolelle ja uusi osoite saattaa hyvin löytyä Torinosta, jos Juventus myy Pogban ennätyssummalla.

Maticin asema Sinisissä huononi entisestään, kun manageri Antonio Conte hankki Leicesteristä sensaatiomaisesti viime kaudella pelanneen keskikenttäpelaaja N’Golo Kanten. Conte on kuitenkin ilmoittanut, että hän haluaisi pitää serbialaisen joukkueessaan.

Maticin lisäksi Juventus on aikeissa hankkia Pogban myynnistä tulevilla rahoilla viime kaudella Serie A:n maalikuninkuuden voittaneen Gonzalo Higuainin Napolista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!