© Kuva: Getty Images

Zinedine Zidane: ”Meillä ei ole tilaa James Rodriguezille”

Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane sanoo, että James Rodriguezin ongelma hänen joukkueessaan on, ettei tilaa avauskokoonpanoon tahdo löytyä.

25-vuotias kolumbialainen on ollut jo jonkin aikaa lähtökuopissa, koska kokee, ettei mahdu Zidanen suunnitelmiin. Zidane on vihjannut, että hyökkääjä saa lähteä, jos sopivan hinnan maksava ottaja löytyy.

– Jamesiin pätee sama kuin kaikkiin muihinkin joukkueessani, hän on Real Madridin pelaaja. En kerro teille, että hän tulee olemaan avauskokoonpanon pelaaja. Tilanne on hankala, koska meillä on niin iso joukkue täynnä erinomaisia yksilöitä. Hänkin on tärkeä pelaaja, katsotaan, mitä ensi kaudella tapahtuu, Zidane sanoi Fox Sportsille.

On väitetty, että Real olisi kutsunut Alvaro Moratan takaisin lainalta Juventuksesta vain myydäkseen hänet edelleen, mutta Zidane ei näe asiaa niin.

– Alvaro on yksi hyvä pelaaja lisää tähän joukkueeseen ja olen iloinen, että hän on nyt täällä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä