© Kuva: Getty Images

Agentti lentää Lontooseen – kaatuuko tämäkin hyökkääjäsiirto Arsene Wengerin päähänpinttymään?

Arsenal on ollut kesän siirtomarkkinoilla kiinnostunut jo lukemattomista pelaajista, mutta kauppoja on tehty kovin vähän. Nyt Soccerlens-sivuston mukaan lontoolaisten tähtäimessä on Inter Milanin argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi.

Icardin kerrotaan haluavan pois Milanosta, potentiaalisina uusina seuroina on mainittu Manchester United, Chelsea, Napoli ja nyt Arsenal.

ManU-manageri Jose Mourinho yritti saada Icardin vuosi sitten Chelseaan, muttei onnistunut.

Arsenal kaipaa kipeästi huippuhyökkääjää ailahtelevan Olivier Giroudin rinnalle. Viime vuonna 16 kertaa Serie A:ssa osunut Icardi olisi juuri sellainen.

Icardin hintaa nostaa taatusti Napolin mielenkiinto. Gonzalo Higuainin myynnin jälkeen heillä on varaa tehdä iso tarjous, jos miehen haluavat. Se taas todennäköisesti torppaisi Arsenalin pois pelistä, sillä manageri Arsene Wenger on moneen kertaan sanonut, että siirtohinnat ovat karanneet käsistä, eikä hän halua maksaa mitä tahansa yhdestäkään pelaajasta. Näinköhän näistä askelmerkeistä Arsenal löytää koskaan kaipaamaansa huippuhyökkääjää.

Joka tapauksessa italialaisen Calciomercaton mukaan Icardin vaimo ja agentti Wanda Nara on matkustamassa Lontooseen neuvottelemaan mahdollisesta siirrosta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!