© Kuva: Getty Images

Arsene Wenger siirtosummista: ”Olen aina ollut väärässä”

Arsenal-manageri Arsene Wenger on liittynyt siirtosummien ihmettelijöiden joukkoon. Manchester United on valmis maksamaan Juventukselle Paul Pogbasta ennätykselliset 112 miljoonaa puntaa.

– Se on täysin hullua, jos sinulla ei ole varaa siihen. Jos sinulla on varaa maksaa tuommoinen summa, silloin se on oikeutettua, Wenger sanoi.

Wengerin mukaan jalkapallomaailmassa rahan arvo on aivan eri luokkaa kuin normaalissa elämässä.

– Se on täysin hullua, jos summia verrataan normaaliin elämään, se on varma. Mutta elämme maailmassa, missä millä tahansa toiminalla, joka on maailmanlaajuista, tehdään paljon rahaa, Wenger perusteli suuria siirtosummia.

Wengerin mukaan jalkapallosta on tullut maailmanlaajuista toimintaa, jonka vuoksi joillain seuroilla on myös varaa tehdä jättimäisiä hankintoja.

– Voiko pelaaja maksaa takaisin tuollaisen investoinnin, sitä kukaan ei voi laskea, Wenger sanoi.

Pelaajien paitamyynti on tärkeä osa seurojen bisnestä, eikä Pogban ManU-paidat varmasti jää kauppojen hyllyille. Wenger ei osannut silti odottaa siirtosummien nousevan näin suuriksi.

– Siitä asti, kun olen ollut lajin parissa, olen ajatellut, ettei siirtosummat voisi enää kasvaa, mutta olen aina ollut väärässä. Muutaman vuoden kuluttua summat voivat olla 200 tai 300 miljoonaa, Wenger sanoi.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!