© Kuva: Getty Images

Chelsea valmis laittamaan rahaa tiskiin: ”Meidän täytyy olla kärsivällisiä”

Chelsea-manageri Antonio Conte rauhoitteli mediaa siirtoikkunan umpeutumisen lähestyessä. Chelsea on kesän aikana hankkinut vain kaksi vahvistusta, N’Golo Kanten sekä Michy Batshuayin.

Chelsea etsii silti kuumeisesti vahvistuksia vielä ennen siirtorajan umpeutumista. Conten mukaan tarpeen vaatiessa, seura on valmis maksamaan myös isojakin summia.

– Ei minulla ole ongelmaa käyttää isoja summia rahaa. En halua kuitenkaan käyttää isoja summia, ellei pelaaja ansaitse sitä, Conte sanoi medialle.

Viimeisimpien tietojen mukaan Chelsea on neuvotellut muun muassa Real Madridin kanssa James Rodriguezin siirrosta Stamford Bridgelle. Alustavien tietojen mukaan Chelsea olisi valmis maksamaan kolumbialaisesta 70 miljoonaa euroa.

– Mielestäni on oikein maksaa oikea hinta. Ei 20 tai 30 miljoonaa yli pelaajan arvon, sillä rahat eivät ole minun. Hintojen takia tämä on hullua. Tällä hetkellä on todella vaikea tehdä hankintoja, Conte sanoi.

Monella muullakin Valioliiga-joukkueella on ollut hankaluuksia päästä sopimukseen neuvotteluissa. Tottenham ja Arsenal ovat kärsineet samasta ongelmasta kuin Chelsea.

Muiden sarjojen seurat tietävät, että Valioliigassa liikkuu tällä hetkellä enemmän rahaa kuin koskaan, ja pelaajien hinnat nousevat helposti yli pelaajien todellisen arvon.

– Meidän täytyy olla kärsivällisiä. Markkinat ovat olleet muillekin seuroille hankalat. Jos voimme parantaa kokoonpanoamme, aiomme sen myös tehdä, Conte sanoi.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!