© Kuva: Getty Images

Claudio Ranieri: ”ET:n ilmestyminen todennäköisempää kuin Leicesterin toinen mestaruus!”

Leicesterin manageri Claudio Ranieri ei ainakaan leiju viime kauden yllätysmestaruudesta huolimatta. Ranierin mielestä on todennäköisempää, että avaruusolennot laskeutuvat Lontooseen kuin että Leicester uusii mestaruutensa.

Viime kaudella Leicesterin mestaruuskerroin oli 5000. Ranieri odottaa tällä kaudella Manchester Cityn, Manchester Unitedin ja Chelsean olevan vahvimmat mestariehdokkaat.

– ET:n laskeutuminen Piccadilly Circukselle on todennäköisempää kuin meidän toinen mestaruutemme. Se on mahdotonta, paljon vaikeampaa kuin viime kaudella.

– Tälle seuralle normaalitila on se, ettemme ole mestaruustaistelussa. Mestaruuskertoimemme pitäisi olla nyt ainakin 6000, Ranieri sanoi BBC:n mukaan.

– Mutta olen erittäin utelias tulevaisuuden suhteen. On älyttömän mielenkiintoista nähdä, mihin tällä kaudella yllämme. Olemme toki valmiit puolustamaan mestaruutta kunnialla, mutta tiedostamme kuilun meidän ja suurseurojen välillä. Viime kauden mestaruus oli meiltä yksittäinen täysin uskomaton suoritus, Ranieri vähätteli omiaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!