© Kuva: Getty Images

David Moyes yhä katkerana: ”ManU kohteli minua epäreilusti”

Vaikka David Moyes nimitettiin Sunderlandin manageriksi, hän ei tunnu edelleenkään pääsevän yli Manchester United -potkuistaan.

Moyes erotettiin Unitedista alle vuodessa, vaikka hänen sopimuksensa oli peräti kuusivuotinen.

– Olen sanonut ennenkin, mutta sanon yhä: Manchester United kohteli minua epäreilusti. Saat ensin kuuden vuoden sopimukset ja sitten potkut 10 kuukaudessa, Moyes sanoo ESPN:n mukaan.

– En toki voittanut tarpeeksi otteluita, mutta silloin oli kyllä rehellisesti sanottuna paljon lieventäviä asianhaaroja. Ja mielestäni sen jälkeenkin on tullut esille paljon asioita, jotka oikeuttavat mielipiteeni.

– Kokemus opetti minulle, millaista on olla managerina todellisessa huippujoukkueessa. Tiedän, että pystyn työskentelemään aivan maailman huipulla ja siellä minun paikkani on. Se on minun tasoni, Moyes väitti.

– Ei ketään nimitetä sattumalta Manchester Unitedin, Barcelonan tai Real Madridin manageriksi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

Comments are closed.