© Kuva: Getty Images

David Moyesilla surkea startti uuden seuransa peräsimessä – nyt tuli tappio sarjanousijalle

Entisen Manchester United -managerin David Moyesin vaikeudet uuden seuransa Sunderlandin peräsimessä jatkuivat sunnuntaina. Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Middlesbrough kävi hakemassa vieraspisteet maalein 2-1.

Middlesbroughn sankariksi nousi uruguaylainen Christian Stuani, joka viimeisteli vierailijoiden molemmat osumat ensimmäisellä puoliajalla. Sarjanousijan tuore hankinta Alvaro Negredo syötti molemmat osumat.

Sunderland sai toisella puoliajalla kirin aikaiseksi luoden muutamia hyviä tekopaikkoja. Kavennuksen teki hollantilainen Patrick van Aanholt. Se jäi laihaksi lohduksi Sunderlandin kotiavauksessa.

Sunderland on nyt hävinnyt kauden molemmat ottelunsa uuden managerinsa Moyesin alaisuudessa. Avauskierroksella Sunderland hävisi Manchester Citylle 2-1.

Moyes teki heinäkuussa Sunderlandin kanssa nelivuotisen sopimuksen. Sitä ennen skottimanageri valmensi Espanjassa Real Sociedadin joukkueessa, josta hän sai vuoden valmennuspestin jälkeen potkut heikkojen tulosten myötä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!