© Kuva: Getty Images

Diego Costaa potkitaan päähän: ”Kaikki ovat minua vastaan – olen pyytänyt apua Jumalalta!”

Chelsean espanjalaishyökkääjä Diego Costa on kova pelimies, mutta ei monen mielestä sieltä sympaattisimmasta päästä.

Tuorein kohu nousi, kun Costa tötöili liiga-avauksessa West Hamia vastaan maanantaina.

Costa oli jo saanut varoituksen purnattuaan ottelun tuomaristolle ja kun hän taklasi rajusti myöhässä West Hamin maalivahtia Adriania, olisi mies monen mielestä pitänyt heittää ulos.

Uusien sääntöjen mukaan pelaaja saa varoituksen, jos purnaa tuomarin ratkaisuista tai lähestyy jotakin otteluvirkailijaa uhkaavasti.

– Olen tietoinen uusista säännöistä. Kun menin toiseen kertaan puhumaan tuomarille, sain kortin. Minusta se oli outoa, mutta kai se sitten oli oikein ja hyväksyin sen. Pyysin anteeksi tuomarilta tauolla, joten se siitä.

– Mutta haluan olla rehellinen. Olen täällä kaikkien tähtäimessä, erotuomarien ja monen muun. Jos minä teen jotakin, siihen suhtaudutaan ihan eri tavalla kuin kaikkien muiden tekemisiin. En tiedä miksi kaikki jahtaavat minua, Costa itkee Goal.comin mukaan.

– Olen pyytänyt Jumalalta, että hän antaisi minulle voimia kestää tällaisen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!