© Kuva: Getty Images

Dimitri Payet’n valioliiga-avaus vaarassa

West Hamin manageri Slaven Bilic kertoo, että joukkueen tähtipelaaja Dimitri Payet ei ole välttämättä pelikuntoinen maanantaina, kun joukkue avaa Valioliigan kautensa paikallispelillä Chelseaa vastaan.

28-vuotias ranskalainen palasi joukkueen harjoituksiin vasta viime lauantaina levättyään EM-lopputurnauksen jälkeen.

– Hän palasi harjoituksiin ihan hyvässä kunnossa, mutta on vielä tarkastettava, onko hän valmis. Jokainen pelaaja tarvitsisi pidemmän valmistavan kauden, mutta hänen motivaationsa on kyllä kunnossa, Bilic sanoi FourFourTwon mukaan.

Poissa kokoonpanosta ovat varmuudella Manuel Lanzini, Aaron Cresswell ja Gökhan Tore, mutta pikku kolhuista kärsineet Pedro Obiang ja Cheikhou Kouyate ovat pelikunnossa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!