© Kuva: Getty Images

Entiselle Huuhkaja-luotsille huima tarjous: 10 miljoonaa euroa kaudesta!

Kiinan Superliigan pomot haluavat Englannin ja Suomen entisen maajoukkuevalmentajan Roy Hodgsonin Kiinaan.

CSL-pomot ovat laskeneet New Zealand Heraldin mukaan, että Hodgsonille voitaisiin maksaa noin 10 miljoonaa euroa kaudesta, jos hän siirtyisi Kiinaan valmentamaan. Toinen vaihtoehto on, että hän toimisi jonkinlaisena konsulttina liigalle.

Englannin maajoukkuevalmentajana Hodgson tienasi ”vain” viisi miljoonaa kaudessa.

Kiinan liigan johto haluaa Hodgsonin nimenomaan tämän kokemuksen vuoksi, ja siksi, että hän houkuttelisi jälleen uusia eurooppalaisia huippupelaajia räjähdysmäisesti kasvavaan liigaan. He haluaisivat neuvotella Hodgsonin kanssa uutisen mukaan ”jonkin liigaseuran” valmentamisesta, joten ihan samalla tavalla valmentajapäätöksiä ei Kiinan liigassa tehdä kuin normaalisti.

Kiinassa valmentavat jo esimerkiksi Luis Felipe Scolari ja Sven-Göran Eriksson.