© Kuva: Getty Images

Fernando Torres: ”Liverpool petti minut!”

Fernando Torres iski Liverpoolille 65 maalia neljän kauden aikana 2007-2011. Kun hän siirtyi Chelseaan 65 miljoonalla eurolla, Liverpool ei siitä pitänyt.

Torres oli vuosien ajan tärkeä pelaaja Liverpoolille, mutta kun seuraa alettiin uudistaa ja nuorentaa, halusi Torres siirron muualle mahdollisen menestyksen perässä.

– He esittivät lähtöni ikään kuin minä olisin jokin petturi, vaikka saivat ison siirtokorvauksen, Torres sanoo Simon Hughesin kirjassa “Ring of Fire: Liverpool FC into the 21st Century – the player’s stories”.

– Liverpoolissa ei koskaan myönnetty, että he olisivat tehneet jotakin väärää. Heidän oli löydettävä joku syntipukki ja se olin minä. Tunsin että seura petti minut, Torres kertoo.

Kun Liverpoolin omistajat vaihtuivat, jalkapallotoimenjohtaja Damien Comolli oli kertonut Torresille, että he haluavat tuoda nuoria pelaajia joukkueeseen rakentaakseen sen uudelleen. 27-vuotias Torres ei halunnut odottaa, hän halusi menestystä. Niinpä mies siirtyi Chelseaan.

Siirron jälkeen Torresin ura laahasi paikoillaan vuosikausia. Vasta viime kaudella hän palasi huippuiskuun tehtyään kasvattajaseuralleen Atletico Madridille 11 liigamaalia

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!