Kasper Hämäläisen edustama puolalainen Legia Varsova otti tärkeän vierasvoiton eilen illalla irlantilaisesta Dundalk FC:stä maalein 2-0 Mestarien liigan playoff-kierroksella. Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Dundalk pystyi pitämään Legian nollilla vielä ensimmäisen puoliajan, mutta toisella puoliajalla Legia sai tehtyä tärkeät vierasmaalit. Nemanja Nicolics vei puolalaiset johtoon rangaistuspotkulta 56. minuutilla.

Toista maalia saatiin odottaa aina lisäajan neljännelle minuutilla saakka. Aleksandar Prijovic pelattiin vastakkain Dundalkin maalivahdin Gary Rogersin kanssa, eikä mies erehtynyt.

Hämäläinen ei päässyt ottelussa kentälle. Legian vahva tulos vieraskentältä saattaa tuoda Hämäläiselle enemmän peliaikaa toisessa osaottelussa, joka pelataan ensi tiistaina.