© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkaja-vahti käytti mahdollisuutensa upeasti – debyytissä nollapeli

Huuhkajista tuttu maalivahti Niki Mäenpää sai eilen illalla mahdollisuutensa Brightonin maalinsuulla, kun joukkue kohtasi Rotherhamin kotonaan Englannin mestaruussarjassa (Championship, Englannin toiseksi korkein sarjataso).

Brighton voitti ottelun puhtaasti 3-0 ja Mäenpää pelasi nollapelin. Mäenpäälle, 31, ottelu oli ensimmäinen Mestaruussarjassa.

– Oli hienoa tehdä debyytti, mutta tulos oli kaikkein tärkein asia, Mäenpää kertoi tunnelmistaan seuran nettisivuilla.

Mäenpäälle avautui avauskokoonpanon paikka, kun joukkueen ykkösvahti David Stockdale loukkaantui viime perjantain ottelussa.

– Ollakseni rehellinen, minä haluan pelata. Olen odottanut tilaisuuttani. Valitettavasti Stocko (Stockdale) loukkaantui viime perjantaina ja sain nyt mahdollisuuteni, Mäenpää kertoi.

Mäenpää joutui venymään muutaman kerran tärkeisiin torjuntoihin. Brighton on pitänyt alkukauden kolmessa ottelussaan maalin puhtaana ja johtaa sarjaa kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä.

– Se kertoo paljon joukkueesta. Meidät on todella vaikea voittaa ja meille on vaikea tehdä maalia. Kaikki on kiinni joukkuepelaamisesta ja olemme onnistuneet siinä tähän asti, Mäenpää sanoi.

Lähde: seagulls.co.uk