© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien tähtipelaaja otti aikalisän – ”Tilanne on hänelle erittäin vaikea”

Perparim Hetemaj ei pelaa Huuhkajien seuraavia maaotteluja.

Suomi kohtaa Saksan Mönchengladbachissa keskiviikkona 31.8. kello 20.45 (21.45 Suomen aikaa) ja MM-karsinta-avaus Kosovoa vastaan pelataan Turussa maanantaina 5.9. kello 21.45. Hetemaj ei kuitenkaan osallistu näihin peleihin.

Huuhkajien tähtipelaaja otti aikalisän maajoukkueasian suhteen.

– Keskustelemme hänen kanssaan tulevaisuudesta muutaman viikon päästä, kun ensimmäinen karsintaottelu on ohi. Tilanne on hänelle erittäin vaikea, hänen päätöstään täytyy kunnioittaa, sanoo jalkapallon A-maajoukkueen päävalmentaja Hans Backe Ylen mukaan lehdistötilaisuudessa.

Hetemaj pohtii maajoukkue-edustamista Suomen ja synnyinmaansa Kosovon välillä. Ainakin teoriassa hänellä olisi sauma pelata Kosovon värien puolesta, mikäli Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA tämän sallisi.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!