© Kuva: Ilari Isotalo

IS: RoPS neuvottelemassa jatkosta Juha Malisen kanssa

RoPS on värkkäämässä jatkosopimusta sen päävalmentajana toimivalle Juha Maliselle.

Ilta-Sanomien haastattelussa seuran puheenjohtaja Risto Niva myönsi tämän.

– Olemme käyneet siitä keskusteluja. Minulla on se kuva, että molemmilla osapuolilla on halu jatkaa yhteistyötä. Sehän nyt on enemmän tällaista yksityiskohtien viilaamista. Pyrimme saamaan asiat kuntoon elokuun aikana, Niva sanoo IS:lle.

Malisen johdolla RoPS on esiintynyt varsin vahvasti viimeisten puolentoista kauden ajan. Alku oli haastava, sillä ensimmäisellä sesongilla FC Lahdesta saapumisen jälkeen RoPS säilyi Veikkausliigassa juuri ja juuri. Sen jälkeen viime kausi meni mainiosti, sillä RoPS saavutti historiallisen toisen sijan heti SJK:n jälkeen.

Myös tällä kaudella RoPS on esiintynyt hyvin, sillä rovaniemeläisseura on tällä hetkellä Veikkausliigassa neljäntenä, kolmen pisteen päässä edessä olevasta VPS:stä.

Ilta-Sanomien alkuperäisen jutun löydät täältä.