© Kuva: Getty Images

Juventuksen hyökkääjä varoittaa Gonzalo Higuainia: ”Et tule pääsemään helpolla”

Juventus maksoi Gonzalo Higuainista 90 miljoonaa euroa. Vaikka hän oli viime kauden ylivoimainen Serie A:n maalikuningas, uusi seurakaveri Paulo Dybala varoittaa maanmiestään, ettei hän tule saamaan mitään ilmaiseksi.

– Ei hän tule ilmaiseksi pääsemään avauskokoonpanoon, meillä on nyt niin paljon hyviä hyökkääjiä ja kilpailu pelipaikoista on tosi kova, 19 liigaosumaa viime kaudella viimeistellyt Dybala sanoo La Gazzetta dello Sportille.

– Toivon, että teemme todella paljon maaleja ja hän pystyy auttamaan meitä omilla maaleillaan.

Vaikka Paul Pogba lähti seurasta, Dybalan usko on vahva.

– Tiedämme olevamme yksi parhaista joukkueista. Meillä on todella kova itseluottamus ja tiedän, että pystymme pelaamaan jopa paremmin kuin viime kaudella. Meiltä odotetaan taas mestaruutta ja sen me myös haluamme. Kuudes peräkkäinen Scudetto olisi ennätys, Dybala hehkuttaa.