© Kuva: Getty Images

Karl-Heinz Rummenigge tuohtui ManU:lle: ”En ollut uskoa korviani!”

Bayern Münchenin presidentti Karl-Heinz Rummenigge on tuohtunut entisen pelaajansa Bastian Schweinsteigerin kohtelusta Manchester Unitedissa.

Jose Mourinho
on antanut ymmärtää, että saksalaiskonkarille ei ole tilaa joukkueessa. Hänet passitettiin reservijoukkueen pukukoppiin harjoituskeskuksessa ja maailmanmestari harjoittelee Unitedin alle 21-vuotiaiden joukkueen kanssa.

Louis van Gaal hankki Schweinsteigerin kolmen vuoden sopimuksella vuosi sitten, mutta Mourinhon suunnitelmiin hän ei kuulu. Saksalainen ei ole ollut yhdessäkään ManU:n harjoitusottelussa edes kokoonpanossa.

– En voinut uskoa korviani, kun kuulin asiasta. Tuollaista ei tapahdu koskaan Bayern Münchenissa, eikä tule tapahtumaan, Rummenigge siunaili sueddeutsche.de -sivustolla.

– Tulevaisuudessa pelaajien on mietittävä erittäin tarkasti, haluavatko he todella siirtyä seuroihin, jotka kohtelevat pelaajia tuolla tavalla halutessaan päästä heistä eroon.

– Näyttää siltä, että tuo on hinta, minkä pelaaja joutuu pahimmassa tapauksessa maksamaan, kun siirtyy tuollaiseen seuraan, Rummenigge heitti ankaraa kritiikkiä Jose Mourinhon ja Manchester Unitedin suuntaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!