© Kuva: Getty Images

Kuva: Hurjaa draamaa Serie A:ssa – 17-vuotias huippulupaus pelasti AC Milanin viime hetkillä

Serie A:n avauskierrokselta ei draamaa puuttunut, kun AC Milan voitti kotonaan Torinon 3-2. Ottelun loppuhetket olivat silkkaa jalkapallodraamaa.

Milan johti ottelua, kun kellossa oli 90 minuuttia 3-1. Milanin kaikki maalit teki kolumbialainen Carlos Bacca. Lisäajalla kuitenkin alkoi tapahtumaan.

Lisäajan ensimmäisellä minuutilla Daniele Baselli teki kavennuksen 3-2:een. Torino painoi päälle koko lisäajan ja kun kellossa oli jo 94 minuuttia Gabriel Paletta repi rangaistusalueen sisällä pilkun arvoisesti. Paletta sai tilanteesta toisen keltaisen kortin ja lensi suihkun puolelle.

Rankkari asteli ampumaan Andrea Belotti, joka viimeisteli Torinon avausmaalin. AC Milanin 17-vuotias maalivahti Gianluigi Donnarumma venyi kuitenkin upeaan torjuntaan ja pelasti Milanin voiton, sillä ottelu päättyi heti tilanteen jälkeen.

Turhaan ei Donnarummaa olla italialaismedioissa verrattu maan legendaariseen maalivahtiin Gianluigi Buffoniin, joka pelaa Juventuksessa ja on toiminut pitkään Italian maajoukkueen kapteenina.