© Kuva: Getty Images

ManU:lla räjähtävät hyökkäystehot: ”Teemme tulevalla kaudella todella paljon maaleja”

Manchester United murskasi viikonlopun harjoitusottelussa Galatasarayn peräti 5-2. Keskikenttäpelaaja Ander Herrera uskookin, että United tulee tekemään ensi kaudella todella paljon maaleja.

Zlatan iski jo neljässä minuutissa ensimmäisen maalin uudelle seuralleen. Wayne Rooney maalasi kahdesti, Juan Mata sekä Marouane Fellaini kerran. Kolme maalisyöttöä lähti Antonio Valencian lapikkaasta.

– Uskon, että me pystymme tekemään ensi kaudella todella paljon maaleja. Meillä on nyt todella hyvä yhdistelmä erilaisia hyökkääjiä, koska heillä on hyvin erilaisia ominaisuuksia, Herrera sanoi Daily Mirrorille.

– Zlatan on sellainen target-pelaaja, kun taas Marcus Rashford löytää vapaata tilaa nopeudellaan. Managerillamme on hieno tilanne, kun voi valita tällaisista vaihtoehdoista.

Herrera oli Galatasarayta vastaan avauksessa yhdessä Zlatanin kanssa.

– Oli hienoa pelata hänen kanssaan. En yllättynyt, että hän teki heti upean maalin, koska olen seurannut hänen otteitaan pitkään. Meille on varmasti pitkällä tähtäimellä eduksi se, että nimenomaan Rashford voi oppia todella paljon kokeneelta Zlatanilta, Herrera pui ManU:n tulevaisuudennäkymiä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!