© Kuva: Getty Images

ManU:un huhuttu ranskalaistoppari Real Madridissa jatkamisesta: ”Hän luottaa minuun”

Kesällä muun muassa Manchester Unitediin huhuttu ranskalaistoppari Raphael Varane päätti sanoa ei kyselyille ja hän jatkaa Real Madridin riveissä.

Varanea yhdistettiin vahvasti Unitediin muun muassa siksi, että Unitedin tuoreen managerin Jose Mourinhon alaisuudessa Varane otti isoja askeleita eteenpäin silloin, kun Mourinho oli Real Madridin managerina.

Luottamusta on kuitenkin ilmoilla nykyiseltä managerilta Zinedine Zidanelta, vaikka Varane olikin vahvasti vasta kolmas topparivalinta viime kaudella Sergio Ramosin ja Pepen jälkeen.

– Luotan seuraan ja luotan valmentajaan (Zidaneen). Olen jutellut hänen kanssaan paljon ja hän luottaa minuun, joten se oli yksi syy siihen, miksi halusin jäädä. Tunnen oloni hyväksi täällä, Varane sanoi AS:lle.

– Uskon, että valinta, eli että jään tänne, oli oikea valinta. Aion jatkaa kehittymistä ja haluan, että tämä kausi on hyvä minulle, paras tähän mennessä.

Varane, 23, olisi ollut vahvoja vaihtoehtoja myös Ranskan EM-kisajoukkueeseen kesällä, mutta hän kärsi loukkaantumisista, eikä ollut käytettävissä.

Tälle kaudelle Varane on saanut jo vastuuta, kun hän oli Realin takalinjoilla koko UEFA Super Cupin ottelun Sevillaa vastaan.