© Kuva: Getty Images

Nyt puhuu nöyryyttävän syrjäytyksen kohteeksi joutunut Bastian Schweinsteiger – ”Olen valmis”

Manchester Unitediin viime kesänä siirtynyt Bastian Schweinsteiger on saanut kokea nöyryyttävän syrjäytyksen sen jälkeen, kun Unitedin tuore manageri Jose Mourinho asteli puikkoihin.

Schweinsteigerille ei paljoa vastuuta ole irronnut, vaan hänet on laitettu reservijoukkueen kanssa harjoittelemaan.

Keskikentälle hänen paikalleen United on ehtinyt hankkia muun muassa maailmanennätyssiirrolla Paul Pogban.

Schweinsteigerin on väitetty olevan myynnissä hurjaan alennushintaan. Mutta siirtoa ei hirveän varmana voi pitää. Ainakaan jos on uskominen Schweinsteigeriin itseensä.

– United tulee olemaan viimeinen seura minulle Euroopassa. Arvostan muita seuroja, mutta United oli ainut, minne suostuin lähtemään niin, että jätin Bayern Munchenin. Olen valmis, jos joukkue tarvitsee minua. Tämä on kaikki, mitä voin sanoa tällä hetkellä tilanteesta. Haluan kiittää faneja uskomattomasta tuesta, mitä olen saanut viime viikkojen aikana, Schweinsteiger kirjoitti Twitterissä julkaisemassa tiedotteessaan.

United on avannut kautensa vahvasti ilman Schweinsteigeria. Kahdesta Valioliiga-ottelusta se on ottanut kaksi selkeää voittoa.

32-vuotias Schweinsteiger oli Saksan maajoukkueen mukana kesän EM-kisoissa. Siellä hän esiintyi lähinnä vaihtomiehen roolissa, ollen vielä hieman keskenkuntoinen kevään loukkaantumisten jäljiltä.

[tweet]https://twitter.com/BSchweinsteiger/status/768405415956717568[/tweet]

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!