© Kuva: Getty Images

Paul Pogba: ”Nyt oli oikea aika”

Suomen aikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä ilmoille tuli odotettu uutinen.

Paul Pogba siirtyy Manchester Unitediin (lue lisää).

Pogban siirto rikkoi samalla myös maailmanennätyksen (lue lisää).

Seurasta kesällä 2012 Juventukseen vaihtanut Pogba palaa innolla tutun seuran riveihin.

– Olen erittäin innoissani tullessani takaisin Unitediin. Tällä seuralla on ollut aina erityinen paikka sydämessäni ja odotan hyvin innolla sitä, että pääsen työskentelemään José Mourinhon kanssa, Pogba hehkuttaa Unitedin verkkosivuilla.

– Ehdin nauttia kovasti ajastani Juventuksessa ja minulla on mahtavia muistoja sieltä niin seuran ja pelaajien osalta, jotka voin laskea ystävikseni. Mutta samalla tunsin, että nyt oli oikea aika palata takaisin Old Traffordille. Nautin aina pelaamisesta kyseisten fanien edessä ja en malta odottaa, että pääsen jättämään panokseni seuralle. Tämä on oikea seura minulle sen suhteen, että pystyn saavuttamaan kaiken.

Unitedin tuore manageri Mourinho puolestaan hymäilee tyytyväisyyttään.

– Paul on yksi maailman parhaista pelaajista ja hän tulee olemaan iso osa tätä Unitedin joukkuetta, jonka haluan rakentaa tänne tulevaisuudessa. Hän on nopea, vahva, hän tekee maaleja ja hän lukee peliä paremmin kuin moni paljon häntä vanhempi pelaaja. 23-vuotiaana hänellä on mahdollisuus ottaa paikkansa tällä monien, monien vuosien ajaksi. Hän on vielä nuori ja hän jatkaa kehitystään: hänellä on mahdollisuus olla tämän seuran sydän seuraavan vuosikymmenen ajan ellei pitempäänkin.

[tweet]https://twitter.com/ManUtd/status/762796857747726337[/tweet]

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!