PSG:llä paha ongelma – kuka täyttäisi Zlatanin saappaat?

Edinson Cavanilla on kova tehtävä. Hänen pitäisi täyttää PSG:ssä erään Zlatan Ibrahimovicin valtavat saappaat. Mutta eihän siihen kukaan pysty.

Cavani sai rajusti kritiikkiä vaisuista otteistaan Metziä vastaan viime viikonlopun liigaottelussa, vaikka voitto toki irtosi maalein 3-0. Edellisillä kausilla Cavani on päässyt nauttimaan pelaamisesta ja tarjoilusta Zlatanin kanssa. Nyt hän on yksin.

– Tiedän, että minulla oli tosi paljon tekopaikkoja. Mutta olen vasta palannut loukkaantumisen jälkeen peleihin, joten tiedän pystyväni parantamaan paljon, Cavani sanoi Goal.comin mukaan.

Seurakaveri Thiago Motta ei myöskään tuominnut Cavania yhden pelin perusteella.

– Hän tekee hienoa työtä molempiin suuntiin joukkueen eteen. Kun hän jatkaa samaan maliin, tulosta kyllä tulee. On ihan normaalia, että hyökkääjä saa kritiikkiä, jos maaleja ei synny. Mutta mielestäni hän pelasi kokonaisuutena hyvän ottelun. Olen ihan varma, että hän alkaa pian tehdä maaleja, Motta uskoo.

29-vuotias Cavani on kolmen viime kauden aikana iskenyt PSG:lle 53 liigamaalia.