© Kuva: Getty Images

Real Madrid valmis myymään tähtensä 75 miljoonalla eurolla – Chelsea ja Arsenal jahtaavat

Agentti Jorge Mendes on kertonut kolumbialaisen James Rodriguezin perässä oleville Arsenalille ja Chelsealle, että Real Madrid on valmis myymään tähtipelaajansa 65 miljoonalla punnalla, eli noin 75,1 miljoonalla eurolla.

Asiasta uutisoi London Evening Standard.

Rodriguez on ollut vahvasti siirtohuhujen keskellä koko kesän ajan, kun hänen asemansa on joutunut kovan kyseenalaistuksen kohteeksi Real Madridissa. Sen manageri Zinédine Zidane on ajanut Realissa ollessaan keskikentälle erinlaista ryhmittymää, jossa normaalisti kymppipaikalta tutuksi tullut Rodriguez on jäänyt vähemmälle vastuulle.

Real Madrid maksoi samaisen, noin 75 miljoonan euron siirtokorvauksen AS Monacolle kesällä 2014 Rodriguezista sen jälkeen, kun kolumbialainen oli esiintynyt erittäin vahasti jalkapallon MM-kisoissa.

Chelsea puolestaan etsii korvaajaa siirtohuhujen keskellä olevalle Oscarille. Arsenal taas tutkailee vaihtoehtoja hyökkäykseensa niin oikeaan laitaan kuin kärkeen. Rodriguez on viilettänyt Realissa oikealla laidalla varsinkin silloin, kun Gareth Bale on ollut sivussa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!