© Kuva: Juha Tamminen

RoPS haastaa Ilveksen – kumpi pysyy mitalikamppailussa?

Tampereella pelataan tiukka kärkipään kamppailu tänään, kun Ilves saa vieraakseen Rovaniemen Palloseuran.

Molemmat ovat vielä mitalitaistelussa mukana. RoPS:illa on 36 pistettä, Ilveksellä 33, kun yhden ottelun kaksikkoa enemmän pelanneella sarjakolmosella KuPS:illa niitä on 38. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen tietää Ilveksen vahvuudet.

– Ilveksellä on oma selkeä pelityylinsä, johon kuuluu paljon hyvää. Yksi on nopeat tilanteenvaihdot, varsinkin positiiviset tilanteenvaihdot. He lähtevät hyökkäyksiin todella tehokkaasti, Malinen varoittaa RoPS:in tiedotteessa.

Ilveksen pelaajista voi Malisen mukaan nostaa esille useammankin nimen.

– Nuori Mikael Soisalo sekä uusi laituri Yoro Ly tuovat heidän peliinsä vauhtia ja eteenpäin menemistä. Samoin koko keskikenttä Emile Paul Tendengin johdolla sekä uusi keskushyökkääjä Yunus Sentamu lukevat toisiaan hienosti.