© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsalaistoimittaja IFK Göteborgista: ”Tappio oli valtava pettymys, he eivät osanneet odottaa sitä”

HJK voitti viime torstaina sensaatiomaisesti IFK Göteborgin 2-1 vieraskentällä Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella. Joukkueet kohtaavat torstaina Helsingissä ja HJK:lla on hyvät saumat edetä jatkoon kahden vierasmaalinsa turvin.

Ruotsalaisen Expressen-lehden toimittaja Eric Nilsson kertoi SuomiFutis-sivustolle tappion olleen pienoinen shokki IFK Götebörgille.

– Tappio oli IFK:lle valtava pettymys. He eivät osanneet odottaa sitä. IFK on yleensä vahva joukkue kotonaan. Nyt he päästivät kaksi maalia kotikentällään ja olivat ottelun jälkeen todella itsekriittisiä, Nilsson kertoi SuomiFutis-sivustolle.

HJK:n kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos syötti Atomu Tanakan 1-0-maalin ja viimeisteli itse komealla kaukolaukauksella vielä voittomaalin.

– HJK:n pelaajat tekivät suuren vaikutuksen IFK:n pelaajiin, varsinkin hyökkääjät, Nilsson kommentoi.

IFK:lla on tiukka paikka ensi torstaina, sillä se tarvitsee vähintään 2-1-voiton vieraskentällä, jotta ottelu menisi jatkoajalle. Uskoa silti riittää Nilssonin mukaan.

– IFK ymmärtää, että eteneminen seuraavaan vaiheeseen on haastavaa, mutta he eivät ole luovuttaneet missään nimessä. Kaikki pelaajat sanoivat, että heidän täytyy hallita paremmin HJK:n nopeita vastahyökkäyksiä, Nilsson kertoi.