© Kuva: Getty Images

Saksalaislegenda päättää pelit maajoukkueessa: ”Aikani on nyt ohi”

Vuoden 2014 maailmanmestari Lukas Podolski on ilmoittanut lopettavansa pelit Saksan maajoukkueessa.

Hän pelasi Die Mannschaftin nutussa 129 maaottelua. Nyt Turkin liigan Galatasarayssa pelaava 31-vuotias hyökkääjä sai Ranskan kesän EM-lopputurnauksessa vain 18 minuuttia peliaikaa. Hän ilmoitti päätöksestään Facebookissa.

– Olen ilmoittanut päävalmentajalle etten enää tule pelaamaan maajoukkueessa. Haluan keskittyä jatkossa eri asioihin, etenkin perheeseeni. Heillä on tuskin mitään sitä vastaan, että tulen viettämään heidän kanssaan enemmän aikaa. Päätös ei ollut helppo, mutta EM-turnauksen ja loman jälkeen huomasin, että fokukseni on muuttunut. Kaikelle on aikansa ja nyt aikani maajoukkueessa on ohi, Podolski kirjoitti.