© Kuva: Getty Images

Shkodran Mustafi kertoo, miksi siirtyi Arsenaliin: ”Ei englantilainen pelityyli”

Saksan maajoukkuepelaajan Shkodran Mustafin siirto Arsenaliin on varmistunut. Saksalainen kertoo, miksi halusi juuri Arsenaliin.

– Olen helpottunut, että sopimus syntyi. Tällaisissa isoissa diileissä on aina kova vääntäminen ja paljon puhumista, 24-vuotias Mustafi kertoo Sportskeedalle.

– Puhuin Mesut Özilin kanssa ja hän kertoi minulle kaiken seurasta. Kaikki mitä hän sanoi, oli positiivista. Olin aika nopeasti vakuuttunut, että Arsenal on minulle oikea seura. Se ei ole tyypillinen englantilaista jalkapalloa pelaava seura, vaan Arsenal pelaa juuri sellaista jalkapalloa, mistä minä pidän, 12 Saksan A-maaottelua pelannut Mustafi sanoi.

– Pallo liikkuu paljon maata pitkin ja peli etenee syöttelemällä. Se on hyvin samanlaista peliä, mitä olen tottunut pelaamaan Saksan maajoukkueessa ja Espanjassa. En tarvinnut kovin paljon suostuttelua, olin heti vakuuttunut, Valenciasta siirtyvä Mustafi kertoo.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!